Teamet

Niels Rasmussen

Indehaver og kok

Interessen for mad strækker sig helt tilbage fra min barndom, da jeg stod på stolen i køkkenet ved siden af min mor. Hun var en solid gårdmandskone med stor interesse for god og sund mad.

Som voksen har jeg gennem årene udviklet mere og mere på opskrifter uden fedt med råvarer og metoder, der giver meget smagfuld mad, der ofte giver gæsterne en helt ny oplevelse ved bordet.

Camilla Rasmussen

Datter og kok

Opvokset i far og farmors køkken – allerede fra barneårene en habil kok med sans for detaljerne og fuld af godt humør og visioner om mad.

Elsk os på Facebook

Konceptet

Vores uundværlige værktøj

Grillen og et stort sortiment af krydderier og diverse olier, vineddiker m.v. er vores gundlag for behandlingen af de gode råvarer og færdigtilberedt giver det den samlede oplevelse.

Afhængig af retten vil vi typisk benytte forskellige træsorter, som lægges på de varme grillkul for at fremhæve en bestemt smag.

Dyrevelfærd er vigtigt!

Sund-KOK er meget fokuseret på dyrevelfærd. I så stort et omfang, det er muligt, benytter vi kød fra dyr, som er opvokset under ordentlige forhold – uanset om det er kyllinger, høns, svin eller kvæg.