Salater, kartofler og brød

Salater, kartofler og brød

Tilbehøret til en middag er næsten lige så vigtigt som selve menuen. Rigtigt sammensat og tilberedt forøger det smagsoplevelsen af kødet.
Sund-KOK fremstiller salater udfra kundens ønsker. Nedenfor er vist et par eksempler på vores salater, men vi laver selvfølgelig gerne efter din smag og anbefaling.
Til mange retter hører kartofler. Det kan være som bagt, grillet, marineret, skivet eller en af de mange måder, man kan tilberede kartoflen på.
Vi bager selv brød som tilbehør til vores retter. Typen vælges først og fremmest ud fra dine ønsker og med hensyntagen til de valgte retter.

Salater

Vi har gennem lang tid udviklet på sammensætningen på vores salater.
Det strækker sig fra de egentlige råvarer, sammensætningen af disse samt krydderisammensætningerne og de vineddiker, forskellige former for balsamico, sukkerprodukter og eddiker.
Det har ført frem til, at vi idag har en række forskellige salater, som nøjagtigt kan tilpasses hovedretten.

Kartofler

Efter kartoflen kom fra Sydamerika til Europa i 1570 er det blevet en uundværlig spise som tilbehør til mange retter.
Vi laver kartofler på mange måder - som bagte, grillede, marinerede, krydrede, m.v. og ofte i sammenhæng med andre rodfrugter som selleri, rødbeder og pastinak.
Vi kan også finde på at servere marinerede champignons, tilberedt på grillen.

Brød

Mange af de retter, som vi serverer, såvel forretter som hovedretter, fortjener næsten altid, at der serveres et godt, hjemmebagt brød til.
De gode brød, som vi tilbyder, er fremelsket gennem mange prøvebagninger med forskellige melsammensætninger, dejkonsistens og tilsætninger af kerner og krydderier.